TV-tider, stream & kanaler

TV-tider, stream & kanaler

På denna sida ser du TV-tablån och TV-tiderna för damernas och herrarnas handbolls-EM. Hur tablån kommer att se ut bestäms ibland kort inpå.

TV-tablån är just nu tom.

Damerna och herrarnas handbolls-EM på TV

Handboll är en sport där händer saker hela tiden. Och i vissa matcher avlöser kontringarna varandra och det kan till och med skilja ett fåtal sekunder mellan målen eller spektakulära räddningar. Handbolls-EM, oavsett om det är damer eller herrar, är inget undantag i den kategorin.

Vill man följa damernas eller herrarnas handbolls-EM så vill man se allt som händer. Kan man inte vara på plats i arenan så TV eller livestreaming att verkligen rekommendera. Att se en match på TV ger en inte bara en bra överblick av vad som händer utan man får även ta del av kommentatorerna expertutlåtanden om lagen. Samt även intressant statistik både innan matchen men även i halvtid då man får ta del av experternas reflektioner av match i studion.

Oavsett vilket bolag som har hand om tv-rättigheterna för handbolls-EM så kan man räkna med en bra produktion. Historiskt har kanaler som SVT, TV4 (dvs CMore) och Viaplay (tidigare Viasat) TV-sänt damerna och herrarnas handbolls-EM.

Fokus på Sveriges matcher i TV-tablån

När de svenska TV-bolagen tar fram TV-tablån för ett mästerskap så givetvis fokuset på Sveriges landskamper, oavsett. Och Sveriges matcher kommer då att prioriteras i tablån med bäst bevakning både inför och under matcherna. Samt att matcherna kommer att sändas i huvudkanalen under turneringens gång.

EM-kvalen på TV

Även EM-kvalen kommer du att kunna följa på TV. Bevakningen i EM-kvalen är inte alltid lika omfattande, men oftast sänds de svenska matcherna.

Fördelen med streaming

Att strema handbolls-EM är som sagt också ett bra sätt att följa turneringarna. Fördelen är att du då kan se matcherna när det passar dig, och var du än befinner dig i mobilen, laptop eller annan enhet. Oftast är matchupplevelsen densamma som på TV. Men kanske till och med bättre då man slipper reklamen och istället oftast mer studiotid istället. Detta kan dock variera beroende på vilken kanal som har hand om produktionen.

Komplett TV-tablå för handbolls-EM

Vill du följa handbolls-EM på TV eller livestream då kan du ta del av vår TV-tablå på denna sida. Där ser du kommande matcher och i vilken kanal de kommer att sändas och var matcherna kommer att streamas.